BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI
ELEDİYE BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI;
Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, Devlet-Millet işbirliğiyle ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için daha çok çalışmalıyız. Unutmamalıyız ki; hedefleri ve hayalleri yüksek olan milletler, başarıya ulaşan milletlerdir.
2023 yılında insanlığı derinden etkileyen olumsuzlukların, yeni yılda yaşanmaması, tüm dünyada barış, sevgi ve hoşgörünün hâkim olması en büyük dileğimizdir.
Bu duygularla, 2024 yılının; sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının birliktelikle yoğrulduğu bir yıl olmasını temenni ederim. Ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, yeni yılınızı kutlarım.
Mehmet UZUN
Belediye Başkanı
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı '2024 Yeni yılda umutlarınız gerçek, Mutluluklarınız, daim olsun. Mutlu Yillar Dilerim 511 2250 Mehmet UZUN f/erfelekbelediyesi Erfelek Belediye Başkanı www.erfelek.bel.tr ERFELEK BELEDİYESİ' görseli olabilir